INFORMATIE

INDIVIDUEEL OF IN EEN GROEP

beeldhouwen in steen, marmer, werken in steen, kei, keicoaching, werken met creatieve middelen, creatief, kunstzinnig, hakken in steen, individuele coaching, coachingsgesprekken, groepstraining, door doen, werken met handen, kracht, energie, eigenwaarde

De eerste stap

Prijzen

Het intakegesprek vormt de basis en introductie voor alle individuele- en groepstrainingen van KEI.Nadat je contact met mij hebt opgenomen maken we een afspraak voor een intakegesprek. We maken nader kennis en inventariseren je vraag en formuleren wat je wilt bereiken. Als wij beiden vinden dat je bij mij aan het goede adres bent maken we nadere afspraken. Meestal geven 5 tot 6 coachingsgesprekken, ondersteund door creatieve opdrachten al voldoende ruimte om daarna zelf verder te kunnen. De gesprekken duren 1 a 11/2 uur en vinden plaats bij mij in het atelier.

De training Ruimte maken – Vorm vinden start ook met een intakegesprek. De training zelf bestaat uit 12 bijeenkomsten van 3 uur. Aan het einde van de training voeren we individueel een afrondend gesprek. Indien gewenst kunnen we tussentijds extra coachingsgesprekken voeren.

Particulier Bedrijven
Intakegesprek € 45,- € 85,-
Coachingsgesprek € 65,- € 85,-
Ruimte maken – Vorm vinden € 595,- € 725,-
Afrondend gesprek € 65,- € 85,-

Genoemde prijzen zijn inclusief de benodigde beeldende materialen (t.w. klei, verf, papier, steen), het gebruik van de benodigde gereedschappen, koffie, thee en 21% B.T.W.

VERGOEDINGSMOGELIJKHEDEN

Kosten voor coaching worden niet vergoed door de zorgverzekering. Wel is het mogelijk deze kosten incl. B.T.W. als scholingskosten op te voeren bij de belastingaangifte mits de gesprekken gericht zijn op het op peil houden/ verwerven van kennis i.v.m. behoud inkomen en arbeid. Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget of vergoeden deels of geheel de kosten bij werkgerelateerde vragen. Zelfstandig ondernemers kunnen de kosten als bedrijfskosten opvoeren.Ook via de Arbodienst van je bedrijf kunnen werkgevers, na overleg met de bedrijfsarts, overgaan tot het vergoeden van de kosten in het kader van de Poortwachterswet, bijv. bij stress, burnout, ter voorkoming van langdurig ziekteverzuim. Neem hiervoor contact op met je bedrijfsarts, leidinggevende of personeelszaken.